Best Android Apps

4.3 394 ratings
Downloaded 10,000+ times

Install →

Developer: ALDI Einkauf GmbH & Co. oHG

Android Advertising
Learn moreSHOPPING

Več za vas! Celotno ponudbo in informacije o odpiralnih časih smo združili v eni aplikaciji!
Ne glede na to, ali ste doma ali na poti, lahko do informacij o naši aktualni posebni ponudbi dostopate enostavno in udobno, na posebej zanimive izdelke pa vas po želji lahko tudi opomnimo.

Ročno pisanje nakupovalnega seznama je preteklost, saj smo za vas pripravili Hoferjevo aplikacijo za pametne telefone. Z našo aplikacijo zagotovo ničesar več ne boste pozabili kupiti. Poleg tega vas brezplačna aplikacija obvešča o aktualni posebni ponudbi, po želji pa tudi opomni na še posebej zanimive izdelke. Zaradi teh in številnih drugih funkcionalnosti je naša aplikacija ena najbolj priljubljenih aplikacij za pametne telefone v Sloveniji.

Seveda Hoferjeva aplikacija vključuje tudi podrobne informacije o izdelkih v naši ponudbi, poleg tega pa je uporabna tudi na poti: ko v tujem kraju iščete najbližjo Hoferjevo poslovalnico, je vaša najboljša sopotnica, saj z njeno pomočjo poslovalnico z lahkoto najdete, hkrati pa izveste tudi, kdaj je poslovalnica odprta.

Naše brezplačne storitve:

* Celotna ponudba na enem mestu: nikoli več ne zamudite naše posebne ponudbe in bodite vedno obveščeni o znižanih izdelkih.

* Le en sam klik vas loči od priročnega iskalnika poslovalnic, ki prikaže vse Hoferjeve poslovalnice v vaši bližini in informacije o trenutnih odpiralnih časih.

* Nakupovalni seznam na vašem mobilnem telefonu: izdelek iz naše ponudbe, ki vam je všeč, lahko shranite na nakupovalni seznam v vašem mobilnem telefonu. Tako se vam ne bo zgodilo, da bi ga pozneje v poslovalnici pozabili kupiti.

* Omrežna komunikacija: to dovoljenje služi predvsem prikazu aktualne posebne ponudbe in informacij o poslovalnicah. Poslani ne bodo nobeni podatki o uporabniku, razen tisti, ki so potrebni za delovanje opomnikov prek e-pošte. Več informacij najdete v naši izjavi o varovanju podatkov. Pred prikazom aktualnih informacij se izvede preverjanje, ali je vzpostavljena podatkovna povezava. Če povezava ni vzpostavljena, se pojavi opozorilo.
* Zagon sistema: pri ponovnem zagonu pametnega telefona so se do sedaj pobrisali vsi opomniki v aplikaciji (ne pa tudi opomniki, ki se pošiljajo prek e-pošte). S tem novim dovoljenjem se pri vsakem ponovnem zagonu telefona opomniki ponovno zabeležijo v sistemu.
* Dostop do zaščitenega pomnilnika: s tem dovoljenjem Hoferjevi aplikaciji omogočite, da v predpomnilniku shranjuje zemljevide storitve Google Maps. Hoferjeva aplikacija sama ne dostopa do zunanjega pomnilnika.
* Približna lokacija: uporaba GPS-a zahteva sorazmerno veliko procesorske moči. Zato Hoferjeva aplikacija pri iskanju bližnjih poslovalnic sprva uporabi druge možnosti določanja položaja.
* Vaša lokacija: za iskanje bližnjih poslovalnic je potrebna določitev položaja GPS.
* Krmilniki strojne opreme: aplikacija lahko prikaže bližnje poslovalnice s pomočjo nadgrajene resničnosti. Prav tako lahko v zavihku menija „bralnik QR-kod“ pod točko „več“ s pametnim mobilnim telefonom preberete številne QR-kode, ki so natisnjene na embalaži naših izdelkov.

More for you! Full offer and information about opening times were combined in one application!
No matter whether you're at home or on the road, you can access information about our current special offer easy and comfortable access to the products of particular interest but you can optionally also remind.

Hand writing a shopping list is the past, because we have prepared Hoferjevo app for smartphones. With our app certainly nothing you will not forget to buy. In addition, a free application you informed about current special offers, and optionally also remind especially exciting products. Due to these and many other functionalities our app one of the most popular applications for smartphones in Slovenia.

Of course Hofer app also includes detailed information about the products we offer, in addition, it is also useful on the way: when in a foreign place you are looking for the nearest Hoferjevo office is your best compani

Size: 5.3M; Requires Android : 15 and up. pname=de.apptiv.business.android.aldi_si .apk

Tell a friend →

Best Android Apps